Известие

Collapse
No announcement yet.

Това не е истина !!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Това не е истина !!

вече се чудя от каде ми трябваше да си купувам АЛФА А какъв ентусиазъм беше преди да я взема само!!! възможно ли е 2 месеца и половина да си търся колянов вал без никакъв успех. още малко ми трябва ,за да не погледна вече Алфа като марка.Тия ТС мотори са пълен кенеф,а в същото време толкова красиво купе....срамота
    146 Turbo

Колега;двигателят ти струва в порядъка на 600лв.Поръчай на някой джамбаз да ти донесе от Италия.Ще имаш и много други работи освен вала.
    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

ти луд ли си бря иди се разходи по моргите и си купи един обурудван блок за 600 800 лв и га слагаи за ко ти е тоз вал .............. шлаифове раоти простотии тя ши дои златна
      Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
      Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
      Alfa Romeo 145 1.4 16v
      BMW 520i E39

Comment

Ох,сигурно съм презванял на всички морги в БГ и отговора е все един и същ-все едно ги питам дали имат части за Мазерати,или ферари ,намерих и на две места цял блок,но като отварям картера вала е по смазан и от моя.Незнам аз ли съм такъв карък
        146 Turbo

Comment

Здравеи колега . Виж този саит http://axm-auto.com/ аз погледнах но нямаха налични ,но може да ги запиташ за повече информация,ако може да го поръчаш не знам.Погледни го дано съм помогнал

Comment

Мерси много колега всички мнения са важни за мен!! ще проверя как стои положението там
            146 Turbo

Comment

Колега, в Горна Оряховица, Калтинец (на гърба на Захарни заводи) има много голяма морга; преди 2 дни получиха стока, аз си взех части по предницата за моята - цените са добри (поне според мен)
              та на въпроса: имат цял мотор 2.0 ТС - не знам нищо за цена, просто го видях ЦЯЛ свален; ето ти един тел. 0888321647 - питай; не си толкова далече
              успех
              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
              x145 1.6 boxer

Comment

Много тежки думи, френд, TS били кенеф, защото ти не можеш да си намериш колянов вал 2 месеца !?! Значи има едно основно положение - вал втора употреба да е като нов НЯМА. Оттука насетне си правиш сметка на кесията и мерака да си АЛФИСТ. Има марки и модели за които само в една от пловдивските морги имаше 42 скоростни кутии, 8 блока, 22 врати - избор даже и по цвят.Ти решаваш.
                ...
                155 1,6 TS 16V `96
                166 2,4 JTD `99
                147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

повярвай пич, и на мен не ми се иска да ми е такова мнението за ТС но да бъдем реалисти!!! разгледал ли си колко човека са изревали вече от него,то да бях само аз............ май грешно си ме разбрал колега преди да си купя колата всички ми казваха-НЕДЕЙ взема алфа И как мислиш дали съм ги послушал тая кола я взех със сърцето си,а не с разум,ся друг е въпроса че си патя от това!! но да ми казваш кво да си купя......... нема нужда
                  146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от nhg
                    Колега, в Горна Оряховица, Калтинец (на гърба на Захарни заводи) има много голяма морга; преди 2 дни получиха стока, аз си взех части по предницата за моята - цените са добри (поне според мен)
                    та на въпроса: имат цял мотор 2.0 ТС - не знам нищо за цена, просто го видях ЦЯЛ свален; ето ти един тел. 0888321647 - питай; не си толкова далече
                    успех
                    Мерси много Колега,оценявам това че има и хора които са тук да си помагаме
                    146 Turbo

Comment

между другото преди малко говорих с момчето от Горна оряховица!! наистина има такъв мотор(за кето благодаря на колегата за инфото ) ама познайте- като са извадили коляновия вал вчера пред някакъв купувач и ..........той избягъл Момчето каза че имат вал,но все едно че нямат!! Неее ТС моторите не са кенефи извинявам се за неточността,те са ГОЛЕМИ кенефи
                      146 Turbo

Comment

Дай да ти продам една 145 боксерче да видиш истинска алфа с истински мотор
                        Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                        За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Привет колега в мобилето сега проверих има няколко 156 на части ,има и 1.8 ТС провери и там.Аз ще потърся из саитове и ако наперя още нещо ще пиша

Comment

Колега провери тази тема тук се продава колянов вал за 1.8 ТС
                            http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 395391fa0f

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989
                              Колега провери тази тема тук се продава колянов вал за 1.8 ТС
                              http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 395391fa0f
                              мерси мерси колега Ще търся ,ама ако не излезе нищо скоро направо мисля да сменям мотора и то не с алфаджииски
                              146 Turbo

Comment

Working...
                              X